domingo, 19 de febrero de 2017

BACALLÀ SKREI

M’encanta que la natura ens marqui l’estacionalitat d'allò que ens ofereix i que no puguem tenir sempre accés a tot. Així ens educa i ens recorda que la paciència és una virtut. Per tant, ens toca esperar que a les fruites i les verdures els arribi el torn de bona maduració, i també que el bacallà Skrei faci el seu recorregut.
Aquest bacallà migratori recorre cada any milers de quilòmetres a contracorrent per les pures i fredes aigües del mar de Barens fins arribar a les illes Lofoten. Allà modifica la seva alimentació i desenvolupa una carn ferma i blanca per convertir-se en Skrei, que, per a molts experts, és el millor bacallà del món.
El bacallà fresc aporta una font de salut potent en relació amb els nutrients i les seves propietats dietètiques. De fàcil digestió, és un aliment amb molt poca quantitat de greixos, aconsegueix reduir el nivell de colesterol que es té en sang i té propietats antiinflamatòries. A més, és ric en minerals com el seleni, el potassi i el magnesi, i conté vitamines de tipus liposolubles (A) i hidrosolubles (B1, B2, B3, B6 i B12).
Al Mandarina te l’hem preparat al menú de migdia de 15€, a la planxa amb verduretes, tot amanit amb un bon oli d’oliva verge extra amb uns alls confitats. Una delícia!
Salut, bon profit i paciència consumada!

Ariadna Soteras 

 Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es




No hay comentarios:

Publicar un comentario