domingo, 26 de febrero de 2017

DESENTERREM LA SARDINA

Dimecres, dia 1 de Març, és dimecres de Cendra. El primer dia de la Quaresma, que s'inicia quantanta-sis dies abans del diumenge de Pasqua. A Catalunya hi havia el costum de sortir a berenar al camp, després del dejuni que requeria la festivitat, i fer l’enterrament de la sardina. Desenterrem-la i mengem-nos-la, doncs! Aquest aliment, considerat ben humil fins fa poc a la nostra cuina, es pot enorgullir de la seva riquesa nutritiva. Conté minerals essencials com el calci, el ferro, el iode i sobretot és una font important dels famosos àcids grassos omega-3, molt indicats per al cor i el cervell.
Al Mandarina, al menú de mig dia 15€ al restaurant, 10€ take away, t’hem preparat una amida de sardinetes, confitades amb oli d’oliva, perquè te’n puguis menjar fins i tot les espines. La preparem amb enciams de la Brigitte, tomàquet, favetes i poma golden cruixent, tot amanit amb oli d’oliva verge, vinagre de Mòdena i gingebre. 

Salut, bon profit i bona setmana!
Ariadna Soteras 

 Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es




No hay comentarios:

Publicar un comentario