domingo, 23 de julio de 2017

EL BON PROPÒSIT DE MENJAR BE DURANT LES VACANCES

Fer un esforç de contenció tot l’any per a les vacances lliurar-nos als plaers mes gourmands, pot provocar que la balança no ens reconegui al setembre o patir mals de cap i mals de panxa. Val la pena recordar unes recomanacions lògiques, però sovint oblidades o que per mandra no els posem en pràctica. Mantenir uns horaris en els àpats. Veure preferentment aigua, sobretot abans de dinar o abans de pendre alcohol. Menjar verdures i hortalisses en abundància, com a aperitiu si cal (uns bastonets d’api i pastanaga, poden ser deliciosos quant fa calor). Aprofitar la varietat de fruita de l’estiu com a tria de postre o berenar. No fer servir sucre afegit per reservar-nos l’aportació dolça en gelats o dolços que ens agradi gaudir a l’estiu. Anticipar-nos i organitzar als àpats nostres i els de la nostra familia farà que guadim tots de l’estiu d’una manera mes saludable.
Al Mandarina t’hem preparat aquesta setmana un menú que et pot donar idees per fer-les a casa i cuidar-vos en familia.

Salut i bon repòs d'estiu!

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario