domingo, 16 de julio de 2017

PATATES BOGES AMB SALMÓ. UNA AMANIDA DIVERTIDA PER FER PASSAR LA CALOR

Aquest greix tan valuós que conté el salmó és un tipus d’àcid gras anomenat Omega-3 que el nostre cos no pot elaborar i que, per tant, hem d’obtenir amb la dieta. Aquest greix és fonamental per al bon funcionament del sistema nerviós, perquè afavoreix les funcions del cervell, i també actua com a protector de malalties degeneratives i combat l’envelliment. I encara en podem dir més propietats, perquè el salmó és una font de ferro excel·lent i és mes fàcil de digerir que la carn. 
Per fer-ho original i aprofitar les qualitats d'aquest peix, t’hem preparat una amanida ben divertida: patates boges amb salmó fumat. Patates boges amb salmó fumat, inspirant-nos en unes dones molt valentes de Girona que fa temps varen regentar un restaurant molt visitat i van deixar petjada en el receptari Gironí i al nostre cor.
Patates noves cuites amb pell al punt de sal, barrejades amb un allioli suau fet amb oli d’oliva. Tot refrescat amb llimona i un toc de mostassa antiga. Després trinxem ceba tendra i la barregem amb les patates. Per acabar, hi afegim el salmó fumat de qualitat per sobre i ho aromatitzem amb cibulet.

Ja coneixeu una de les premisses del Mandarina: les coses senzilles sovint són les mes bones si saps triar productes de qualitat!

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es





No hay comentarios:

Publicar un comentario