domingo, 9 de julio de 2017

PASTANAGA COM A PROTECTOR SOLAR ANTIOXIDANT, PER ELS ENAMORATS DE LA PLATJA I EL SOL

No hi ha dubte que ens hem de protegir la pell per fora amb protectors solars, però també l’hem de cuidar per dins. Hi ha aliments, com ara la pastanaga, rics en betacarotens i antioxidants, que ens ajuden a protegir-nos de les agressions del sol. Penseu a menjar-ne força aquests dies si sou uns enamorats del sol i el mar.
Els betacarotens són un tipus de pigments naturals que protegeixen la pell de l’envelliment prematur, ja que frenen la degeneració i protegeixen el col·lagen de les agressions externes del sol. Contenen vitamina A, necessària per a la proliferació cel·lular, el manteniment de les mucoses, la pell, la visió i el funcionament normal del sistema immune.
Al Mandarina t’hem preparat una crema freda de pastanaga. Amb molta ceba, que és un gran diürètic, gingebre, que és un bon antiinflamatori, analgèsic i antibacterià i amb alfàbrega que és molt indicada per irritacions cutànies i per purificar la pell. Tot plegat un bon protector per la pell.
Com a cloenda, un pastís de pastanaga fet amb sucre moscovado. Sucre que conserva els nutrients, les vitamines i minerals del sucre de canya. Una delícia dolça. 

La pastanaga, l’aliment aliat per ara que passem més hores a l’aire lliure.
Salut i bons aliments!

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es




No hay comentarios:

Publicar un comentario