domingo, 25 de febrero de 2018

EMMASCAREM LA PATATA


Després del ball de màscares de carnaval, ens hem decidit a emmascarar les patates amb botifarra negra i camagrocs.
Bullim amb pell les patates vermelles durant 45 minuts. Les deixem refredar, les pelem i les anem aixafant amb una mà de morter.
Saltem els camagrocs, prèviament nets, i els reservem amb l’aigua que han deixat.
En oli d’oliva verge extra, enrossim uns grans d’all hi afegim la botifarra negra sense pell, esparracada. Després hi fiquem les patates, els bolets i ho anem remenant tot fins que es va enrossint i es desfà la botifarra. Ho salpebrem i ho servim amb un detall d’enciams barrejats i tomàquet per refrescar.

Cuina energètica d’hivern per a aquests dies que el fred encara es fa notar de valent.
Salut i bon profit!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario