domingo, 27 de mayo de 2018

CIGRONS AMB CALAMARSONS. UNA RECEPTA FÀCIL I RÀPIDA PER SI HEM D’IMPROVISAR UN ÀPAT.

A totes les cases s’ha d’improvisar un àpat un moment o altre: amics que es queden a sopar, un partit de futbol per la tele. Tenir un bon rebost és molt recomanable. Amb un pot de bons cigrons Rosara, i una llauna de calamarsons en la seva tinta de la casa La Brújula, aconsegueixes fàcilment un àpat per llepar-te’n els dits. Al menú del Mandarina d’aquesta setmana t’hem preparat un plat de cigrons amb calamarsons, però nosaltres els fem servir frescs.
En una cassola a foc viu sofregim molta ceba tallada a daus petits, procurant que no es cremi. Quan comenci a enrossir-se, hi afegim un parell d’alls trinxats, ho remenem i hi afegim els calamarsons tallats a rodelles juntament amb tres tomàquet tallats a daus, als quals, prèviament haurem tret les llavors. Ho sofregim tot i per acabar hi aboquem els cigrons cuits i nets. Ho mullem amb un bon raig de brou de peix i ho fem coure cinc minuts a foc viu. Deixem que faci xup-xup i al final hi afegim una mica de julivert tallat ben menut. Tan sols us pot passar que, si us surt bé, aquest àpat espontani i improvisat es converteixi en un d’habitual ;-)

Salut i bon profit! Llarga vida a la improvisació a la cuina. La cuina fa caliu.

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario