domingo, 16 de junio de 2019

CUINA FREDA, CUINA D’ESTIU.

Aquesta setmana entrem oficialment a l’estiu, l’estació de la calor. 
Busquem aliments que ens refresquin però que no ens treguin l’energia. 
Cuina sense foc, però que ens hidrati i sigui nutritiva. 
En una alimentació equilibrada, menjar aliments crus és sa, però és molt important rentar be els vegetals i les fruites crues que prendrem. 
Al Mandarina encetem el ventall de plats d’estiu. Sopa de tomàquet amb alfàbrega, amanides, “ensaladilles”. També plats que et podem venir de gust en dies calorosos, fideuà, peix a la planxa, secret ibèric a la brasa. 

Cuina que ens ajudarà a no perdre energia per arribar a les vacances amb força per gaudir-les.

Salut i bon profit!


Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario