domingo, 9 de febrero de 2020

BACALLÀ SKREI. EL BACALLÀ NÒMADA FRESC D’ALTA QUALITAT.

Ja el tenim aquí! Comencem la temporada del bacallà skrei. El nostre favorit! 
Com ja sabeu, tan sols el podem gaudir uns mesos l’any. Durant l’època de migració des de les fredes aigües del mar de Barents a Noruega cap a les Illes Lofoten, on es dirigeix a desovar. És en aquestes Illes on es capturen els mesos mes freds de l’any. L’esforç que ha de fer per aquest llarg viatge fa que augmenti la seva musculatura. La seva alimentació es basa en el marisc que troba per el camí. Tota això li configura una carn blanca i tersa, amb especial brillantor nacrada al a pell. 
Te un alt contingut proteic i menys d’un  3 % de greix d’alta qualitat d’omega-3. La seva carn conté molts oligoelements, com fòsfor i sals minerals de tota mena que tant necessitem. 
Al Mandarina ja el tenim. Aquesta setmana el prepare, a planxa amb mongetes de Santa Pau i tomàquet confitat. 

Mare meva! Quina delícia!!!!



  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant

No hay comentarios:

Publicar un comentario