domingo, 16 de febrero de 2020

BUCATINI ALL’AMATRICIANA. PLAT ICONA DEL LACIO.

L’amatriciana és una salsa Italiana de pasta tradicional a base de guanciale, tomàquet, cayena i formatge pecorino. 
La recepta és original del poble de muntanya Amatrice, situat a la regió del Lacio, a unes dues hores del nord de Roma, i fa uns anys va ser sacsejat per un terratrèmol. 
La pastas es sencilla, però és molt important la qualitat dels ingredients. Al Mandarina fem servir, bucatini de la casa Rummo. Un bon guanciale o galta de porc, curat. Tomàquet pera i daterino barrejat. Canyena en pols, oli d’oliva verge i formatge Pecorino de 8 mesos de curació.

Per que ens agrada la pasta!

Salut i bon profit!

Ariadna Soteras



  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant

No hay comentarios:

Publicar un comentario