domingo, 20 de noviembre de 2016

CIGRONS AMB CALAMARSONS, UN MATRIMONI BEN AVINGUT

Els llegums es consideren els germans pobres de la cuina. Potser perquè costen de coure, perquè els tenim a l’abast, perquè no són gaire cars. El fet és que són autèntics tresors nutricionals que hem de fer presents a la nostra dieta setmanal. Ens aporten un 19% de proteïna, mentre que la carn en té un 18%.

Per obtenir proteïna d’alt valor biològic, com la que ens aporten els llegums, els hem de complementar amb cereals. Així que, sucar una llesca del nostre bon està ben justificat ;-)

Al Mandarina hem cuinat els cigrons amb un company exquisit i t’hem preparat, en el menú d’aquesta setmana, cigrons amb calamarsons.
Per cuinar aquest plat tan nutritiu, sofregim amb oli d'oliva els calamarsons tallats a rodelles amb ceba de figueres. Hi afegim una mica de tomàquet natural. Després una mica de tinta. Ho mullem amb fumet de marisc fet amb caps de llagostins. I per acabar hi afegim els cigrons prèviament cuits al punt de sal.

Salut i llarga vida als matrimonis ben avinguts ;-)

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario