domingo, 13 de noviembre de 2016

EL COL.LAGEN, PROTEÏNA DE LA JOVENTUT. 

El col·lagen és una proteïna que garanteix la resistència i la flexibiliat dels teixits. El cos té capacitat de fabricar col·lagen, però amb el pas del temps, es redueix. Quan tenim trenta anys ja se'n genera la meitat que en l’adolescència. Una dieta baixa en col·lagen produeix una acceleració de l’envelliment i la pèrdua de flexibilitat en teixits i articulacions.
Si volem obtenir col·lagen a partir de la dieta, hem de consumir les parts gelatinoses dels animals que sovint es fan servir per fer embotits, com ara les botifarres, negres o blanques. S’ha de saber triar la casa que elabora aquestes viandes, i confiar-hi. El gust, però, no enganya i una bona carn de porc es nota ràpid. Nosaltres confiem amb en Mia i l’equip de Can Pistraques des de fa un grapat d’anys.
Aquesta setmana fem servir carn de porc en diversos plats:
Patates emmascarades amb botifarra negra
Amanida de bacó natural
Macarrons de fonda amb botifarra crua
D’aquesta manera podreu reomplir els dipòsits de col·lagen, que actua com una crema cosmètica, natural, sana i saborosa.

 Bon profit, salut i llarga vida als productes ben elaborats!

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario