Una simple arrel que té múltiples propietats: des de millorar la vista fins a prevenir malalties, hidratar els intestins i millorar la nostra pell.
El seu efecte alcalinitzant purifica la sang i ens ajuda a tenir una pell més neta.
La pastanaga és l’aliment que conté mes betacarotè. Aquesta provitamina és un potent antioxidant i un autobronzejador, ja que estimula la melanina.
També ens aporta una gran quantitat de silici, un mineral essencial per al metabolisme del calci i per enfortir el teixit connectiu.
La quantitat de vitamina A és la responsable que es fabriqui rodopsina, un pigment que contribueix al bon estat de la còrnia.
Tantes propietats i tan bones que són! Ideals per elaborar primers plats, segons o postres, com aquest pastís que us presentem al Mandarina amb frosting de formatge fresc. Fet amb farina integral, oli d’oliva verge, ous, canyella, pastanagues tendres i sucre de canya. El teniu a les postres del nostre menú.
Una manera ben dolça i saludable d’anar felicitant les mares durant la setmana.
Bon profit i molta dolçor per compartir!
• Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario