domingo, 7 de mayo de 2017

PÈSOLS PER MANTENIR UN ESTAT D’ÀNIM POSITIU I L’ANSIETAT A RATLLA

Petites lleguminoses plenes de vitamines, que ajuden a superar el nerviosisme. Són com píndoles d’energia positiva que faciliten el bon funcionament del sistema nerviós. Els pèsols són dels aliments més rics en vitamines del grup B, que contribueixen a regular processos metabòlics que són essencials perquè arribin els nutrients al sistema nerviós. A més, contenen quantitats importants de vitamina B9, la deficiència de la qual és responsable de l’aparició de símptomes de depressió o de mal humor. 
Els pèsols també reforcen la flora intestinal, ja que contenen fibra insoluble, que actua com a prebiòtic de la flora intestinal.
Els pèsols ajuden a controlar les pujades ràpides de glucosa en sang, fet que manté la sensació de sacietat i confort en l’organisme durant més temps. 
Els pèsols també són rics en antioxidants, com la vitamina A, la vitamina C, que ens ajuden a bloquejar els radicals lliures. 
Així que, aquesta setmana, no tindreu excusa si esteu neguitosos i de mal humor: veniu al Mandarina i preneu les vostres petites càpsules verdes de relax. ;-). Les trobareu a l’amanida russa casolana, a l’arròs integral amb verduretes i al lluç amb salsa verda i cloïsses. 

Bon profit i tasteu aquests plats per estar tan eixerits com un pèsol! 

 Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es







No hay comentarios:

Publicar un comentario