domingo, 28 de enero de 2018

AMANIDA CÈSAR, UN PLAT ÚNIC COMPLET

Al Mandarina treballem amb ingredients de qualitat, per això les nostres amanides tenen tant d’èxit. Per fer una amanida Cèsar calen molts ingredients, i nosaltres en fem una tria acurada:

Primer de tot necessitem un bon enciam, com els capdells de Tudela. El pit de pollastre el coem a la graella de carbó amb herbes provençals. El tallem prim i l’amanim amb oli d ‘oliva verge extra. Els crostons els fem amb pa de blat de moro, els torrem i queden cruixents i dolços. I per acabar, la salsa ;-)
La salsa Cèsar la fem amb maionesa casolana, tàperes, anxoves bones al punt de sal, mostassa Dijon, parmesà ratllat ben fi i mig gra d’all. Tot passat pel túrmix. 
Arrodonim el plat amb parmesà reggiano per sobre. Una delicia d’amanida que pot ser un plat únic si la ració és abundosa.

Ja tenim a prop el dia de la Candelera, que serà diumenge. Ja ho sabeu “Si la Candelera riu, el fred és viu. Si la Candelera plora, el fred ja és fora.” 
Li hauriem de preguntar a la Candelera què passa amb aquests hiverns que tarden tant a arribar. 

Salut i bon profit!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario