domingo, 14 de enero de 2018

CIGRONS AMB CALAMARSONS I CLOÏSSES. PLATS GENEROSOS QUE TAMBÉ FAN FESTA.

Un cop recuperats dels àpats nadalencs, introduïm plats de cullera per superar el fred.
La combinació llegum, peix i marisc sempre m’ha encantat. 
Fem netes les cloïsses submergint-les en aigua. Sofregim ceba de Figueres amb uns quants grills d’all, que després traiem. Afegim tomàquet ratllat al sofregit i quan està al punt el reservem. A banda, fem coure els calamarsons salpebrats, en oli d’oliva, fins que quedin ben rossos. Al final els mullem amb vi blanc. A foc baix aboquem els calamarsons al sofregit i hi afegim uns cigrons cuits de qualitat. Nosaltres fem servir els de la casa Rosara. Ho mullem amb un bon fumet de peix, que hem fet amb llagostins i cap de rap. Al darrer moment hi posem les cloïsses i refresquem el plat amb julivert. 

Un plat generós per ficar-hi cullerada ;-)
Salut i xup-xup.

Ariadna Soteras i Jordi Gimeno 

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario