domingo, 21 de enero de 2018

SETMANA DELS BARBUTS, SETMANA D’ESTERNUTS

És un bona notícia saber que estem deixant enrere la “setmana dels barbuts”, associada a la setmana més freda de l’any. El nom prové de les barbes llargues i espesses, no les dels hipsters d’ara, com a abric natural per protegir-se del fred i que duien els sants dels quals aquests dies se celebra el sant: sant Antoni Abat (patró dels animals), sant Vicenç, i d’altres no tan coneguts.
Relacionat amb el fred, també es diu: “setmana dels barbuts, setmana d’esternuts”. Per protegir el cos de refredats i ajudar a mantenir l’escalfor, aquesta setmana us hem preparat plats energètics i saludables com:
Llenties estofades amb carbassa i gingebre 
Ossobuco de vedella amb arròs pilaf
Mató del Cadí amb mel de romaní
A la cuina d'hivern del Mandarina, tenim aquests plats i d'altres que també us agradaran: 15€ al restaurant, 10€ take away.
Us hi esperem!

Ariadna Soteras i Jordi Gimeno 

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario