domingo, 7 de enero de 2018

MINESTRA DE VERDURES, EL NOSTRE CÒCTEL DETOX POST ÀPATS DE FESTES

Després de tants àpats, ens cal depurar l’organisme i sobretot el fetge. Per això t’hem preparat una minestra de verdures amb mongeta tendra, pastanaga, api, pèsols, patata, carxofa, bròquil i coliflor.
Cada verdura ha estat cuita respectant el seu temps de cocció perquè no perdin vitamines i nutrients en excés. Per acabar, l’amanim amb oli d’oliva extra verge.
Si tenim el propòsit de fer una dieta detox després de festes, cal dur a terme uns hàbits de vida saludables:
-Fer exercici físic aeròbic cada dia, mínim 30 minuts. 
-Beure molt líquid, sobretot aigua, infusions i brous vegetals. 
-Ingerir més verdures crues i cuites. 
-Augmentar els moments de felicitat i els minuts de riure diaris fins que us faci mal la panxa ;-)

Al Mandarina t’ajudarem en totes els propòsits que et facis.

Salut, i bons aliments!

Ariadna Soteras i Jordi Gimeno 

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario