Després de tants àpats, ens cal depurar l’organisme i sobretot el fetge. Per això t’hem preparat una minestra de verdures amb mongeta tendra, pastanaga, api, pèsols, patata, carxofa, bròquil i coliflor.
Cada verdura ha estat cuita respectant el seu temps de cocció perquè no perdin vitamines i nutrients en excés. Per acabar, l’amanim amb oli d’oliva extra verge.
Si tenim el propòsit de fer una dieta detox després de festes, cal dur a terme uns hàbits de vida saludables:
-Fer exercici físic aeròbic cada dia, mínim 30 minuts.
-Beure molt líquid, sobretot aigua, infusions i brous vegetals.
-Ingerir més verdures crues i cuites.
-Augmentar els moments de felicitat i els minuts de riure diaris fins que us faci mal la panxa ;-)
Al Mandarina t’ajudarem en totes els propòsits que et facis.
Salut, i bons aliments!
Ariadna Soteras i Jordi Gimeno
•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario